top of page

Personvernerklæring

Personvernerklæringen forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg og hvordan vi bruker den. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på i forbindelse med vår behandling av dine personopplysninger.


Sist oppdatert: 02.05.2023


Behandlingsansvarlig

Båtklubben Terna, også referert til som “vi”, er behandlingsansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet i denne personvernerklæringen.


Denne personvernerklæringen gjelder for: www.baatklubben-terna.no.


Dersom du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller vurderingene vi har gjort, eller dersom du ønsker å utøve dine rettigheter i forbindelse med dine personopplysninger, kan du kontakte oss på:Når vi samler inn personopplysninger

Vi behandler opplysninger om deg i følgende tilfeller:

  • Når du besøker nettsiden

  • Når du benytter deg av våre kontaktskjema

  • Når du oppretter en medlemskonto på vår nettside

  • Når du har sendt oss en henvendelse


Hvilke personopplysninger vi behandler, til hvilket formål, og på hvilket rettslig grunnlag vi behandler dem


Når du besøker nettsiden


Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på datamaskinen din når du laster ned en nettside. Noen av informasjonskapslene er nødvendige for at ulike tjenester på nettsiden vår skal fungere.


Andre typer informasjonskapsler brukes til analyse og markedsføring. Disse typene informasjonskapsler aktiveres og innhenter dine personopplysninger kun dersom du samtykker til dette.


Bedriften vår bruker Wix.com-plattformen som vert. Noen informasjonskapsler trengs for at nettsiden skal fungere, og for å beskytte nettsiden mot angrep. Disse plasseres automatisk på nettsiden av Wix, og inngår i kategorien essensielle informasjonskapsler.


Wix-nettsteder benytter også Wix sitt innebygde analyseverktøy. Analyseverktøyet genererer rapporter slik at vi, blant annet, kan se hvor mange besøkende vi har på vår nettside. Wix garanterer at analyseverktøyet er i tråd med GDPR, og at ingen personopplysninger innhentes før besøkende samtykker til dette.


Les mer om hvilke informasjonskapsler som automatisk plasseres på Wix-nettsteder.

Les mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler hos Nettvett.no.


Når du benytter deg av våre kontaktskjema


Skjema: Kontaktskjema

Nettsiden benytter skjema der du kan kan kontakte oss med din henvendelse. Som minimum kreves det at du fyller inn din e-postadresse og din melding for at innsending av skjemaet kan gjennomføres. Ytterligere opplysninger er mulige å oppgi, men kreves ikke for innsendingen.

Opplysninger vi behandler: Din e-postadresse, ditt samtykke til vår personvernerklæring, tidspunkt for innsending.

Formål med behandlingen: Sende svar på din henvendelse til deg på e-post.

Behandlingsgrunnlag: Ditt samtykke.


Skjema: Søknad om medlemskap

Nettsiden benytter skjema der du kan søke om medlemskap elektronisk.

Opplysninger vi behandler: Ditt fornavn, ditt etternavn, din e-postadresse, ditt telefonnummer, din adresse, ditt samtykke til vår personvernerklæring, ditt samtykke til våre vilkår og betingelser, tidspunkt for innsending.

Formål med behandlingen: Registrere deg i vårt medlemsregister, kreve betaling for medlemskapet, og komme i kontakt med deg ved behov.

Behandlingsgrunnlag: Nødvendig for å administrere medlemskapet.


Skjema: Søknad om båtplass

Nettsiden benytter skjema der du kan søke om båtplass elektronisk.

Opplysninger vi behandler: Ditt fornavn, ditt etternavn, din e-postadresse, ditt telefonnummer, din adresse, ditt samtykke til vår personvernerklæring, ditt samtykke til våre vilkår og betingelser, tidspunkt for innsending.

Formål med behandlingen: Behandle din søknad, kreve betaling for båtplassen, og komme i kontakt med deg ved behov.

Behandlingsgrunnlag: Nødvendig for avtale om båtplass.


Når du oppretter en medlemskonto på vår nettside

For å opprette en medlemskonto hos oss, trenger vi som minimum din e-postadresse og et passord for å kunne opprette kontoen. Et unikt brukernavn blir også opprettet for deg. Det er frivillig å legge til flere opplysninger i din konto. Opplysninger du oppgir blir tilgjengelige for oss i vår kontaktliste.


Før du får tilgang til medlemssidene må vi godkjenne deg som bruker. Dersom vi ikke kjenner igjen e-postadressen du registerer deg med, kan det hende vi må etterspørre ytterligere informasjon fra deg før vi kan godkjenne deg som bruker. Kun faktiske medlemmer av Terna Båtklubb blir godkjent som brukere på vårt nettsted.


Når du oppretter en medlemskonto gir du ditt samtykke til at vi kan kontakte deg og sende deg varsler angående din medlemskonto, samt sende deg nyhetsbrev og annen informasjon. Du kan administrere dine varsler og abonnement i innstillingene på profilen din.


Opplysninger vi behandler: Din e-postadresse, ditt brukernavn, ditt fornavn, ditt etternavn, ditt telefonnummer, ditt samtykke til vår personvernerklæring, tidspunkt for innsending.

Formål med behandlingen: Opprette din medlemskonto og gi deg tilgang til medlemssider.

Behandlingsgrunnlag: Ditt samtykke.


Når du har sendt oss en henvendelse


E-post

Vi benytter e-post for å utføre våre arbeidsoppgaver. Når du sender oss en henvendelse som inneholder personopplysninger på e-post, vil opplysningene forbli lagret hos vår e-posttjener frem til vi sletter den aktuelle e-posten. Vi har behov for å oppbevare vår korrespondanse med deg for å oppfylle eventuelle avtaler vi har med deg. Vi sletter e-post vi ikke lengre har behov for. Vi ber om at du ikke sender oss sensitive opplysninger på e-post.


Telefon

Når du ringer oss, vil ditt telefonnummer bli lagret sammen med opplysninger om når du ringte og hvor lenge samtalen varte på våre telefoner. Ved behov for å kontakte deg igjen for å oppfylle eventuelle avtaler vi har med deg, kan du lagres som kontakt med fornavn og etternavn på våre telefoner.


Hvordan vi kommuniserer med deg

Det kan hende vi kontakter deg for å varsle deg angående kontoen din, for å feilsøke problemer med kontoen din, for å løse en tvist, for å kreve inn gebyrer eller utestående beløp, for å spørre om meningene dine via undersøkelser eller spørreskjemaer, for å sende oppdateringer om bedriften vår, eller hvis det på annen måte er nødvendig for oss å kontakte deg for å håndheve vår brukeravtale, gjeldende nasjonale lover og enhver avtale vi måtte ha med deg. For disse formålene kan det hende vi kontakter deg via e-post, telefon, tekstmeldinger og brevpost.


Hvor-, hvordan- og hvor lenge vi lagrer personopplysninger

Vi bruker Wix.com-plattformen som vert, og behandling av personvernopplysninger i forbindelse med bruk av vår nettside, blir gjort via Wix.com-plattformen. Brukere av vårt nettsted blir i denne sammenheng regnet som “brukere-av-brukere”. Dataene dine kan lagres gjennom Wix.coms datalager, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur. Du kan lese mer om hvordan Wix behandler personopplysninger i Wix sin personvernerklæring.


Hvor lenge vi lagrer personopplysninger varierer. Vi lagrer opplysninger så lenge som nødvendig, eller frem til du ber oss slette opplysninger om deg. I noen tilfeller kan vi være pliktige til å oppbevare opplysninger over lengre tid.


Dine rettigheter

I forbindelse med behandling av dine personopplysninger har du en rekke rettigheter.


Innsyn, retting og sletting

Du alltid kan be om innsyn i hvilke personopplysninger vi behandler om deg, samt be om retting av personopplysninger som er feilaktige eller misvisende. Du har også i gitte tilfeller rett til å få opplysninger om deg slettet. Les mer om hvilke rettigheter du har hos datatilsynet.


Sletting av medlemskonto

Du kan når som helst be oss slette din medlemskonto og opplysninger tilknyttet kontoen.


Tilbaketrekking av samtykke

Der hvor grunnlaget for behandling av personopplysninger er ditt samtykke, kan du når som helst trekke tilbake ditt samtykke.


For å utøve dine rettigheter i forbindelse med dine personopplysninger, kan du kontakte oss på:Oppdatering av personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst, så les den ofte. Endringer og presiseringer trer i kraft umiddelbart etter at de legges ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer på denne erklæringen, vil vi varsle deg her om at den har blitt oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen, vi bruker og/eller frigir den.

bottom of page